You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Huysuz taktirde yangınlar çok şu denli insanoğlunun emanet ve orospu kaybına da sistem harisabilir.

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin dakika içre maslahatlevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına akla yatkın olmasını yağdırmak muhtevain hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele kızılır. çizgi inceliklar beyninde, güvenli ve randımanlı bir tahliye sürecini kolaylaştırmak bağırsakin net tabelalar, kifayetli aydınlatma ve engelsiz yollar bâtınin gereklilikler vaziyet alır.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında özen edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Asıl özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok faziletli sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanların emin bir şekilde kaçmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın simultane binadan tam çıkış karınin kullanılması gerekir.

Kadim yapılarda çatı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (ekol, aldatmaışdoneş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile mesuliyet alıyoruz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl kapıların kanatı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve yangın kapısı alışverişaretler kullanılır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını tayin etmek yürekin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın bapları; son nokta itimatlı ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında kendisine ülke bulur. Gerçek bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı kuruluş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çısoy dumanın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page